jaakkoselin Ajatuksia ja puheenvuoroja politiikasta sekä Jyväskylästä

Taustatietoja allekirjoittaneesta

Taustatietoja allekirjoittaneesta

Olen 42-vuotias syntyperäinen jyväskyläläinen ja perheeseeni kuuluu puoliso sekä 3-vuotias tytär.  Yrityksessäni musiikki- ja tapahtuma-alalla olen toiminut toisena yrittäjistä vuodesta 2000 lähtien.

Tällä hetkellä olen Jyväskylän tarkastuslautakunnan puheenjohtaja sekä kaupunginvaltutettu. Yhteensä olen toiminut Jyväskylän kaupungin luottamustehtävissä yli 20 vuotta, eli 8 vuotta opetuslautakunnassa ja yli 12 vuotta kaupunginhallituksessa sekä valtuutettuna. 

Maakunnallisella tasolla toimin maakuntahallituksen jäsenenä sekä maakuntavaltuutettuna. 

 

Koulutukseltani olen tradenomi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta (Tiimiakatemia), vuosimallia 2001. Ylioppilaaksi kirjoitin vuonna -96 Jyväskylän Lyseon lukiosta.

Omaksi iloksi olen suorittanut kaupallisia opintoja Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa, pääaineena yrittäjyys. Tarkoituksena on palauttaa gradu kun tyttären hoito sen sallii ja sen myötä suorittaa kauppatieteiden maisterin tutkinto (KTM) valmiiksi.

Asun perheeni kanssa Kukkumäen alueella, keskusairaalan lähettyvillä. Tällä hetkellä iso osa ajastani menee kotitoimistossa työskentelyyn sekä pienen tytön kanssa, mikä on varsin mieluisaa vaihtelua.
Myös vanhempani asuvat Jyväskylässä, muuten sukujuuret johtavat Saarijärven ja Jämsän suuntaan.

Minulta löytyy rohkeutta tehdä tarvittaessa vaikeitakin ratkaisuja joita ikävä kyllä olen matkan varrella myös joutunut tekemään.

Kantava teemani on valinnanvapaus ja tähän olen perustanut päätöksentekoni.

Harrastukset ovat moninaiset, mutta epäsäännölliset. Pidän kulttuurista ja olen aikanaan ehtinyt olemaan kahdeksan vuotta teatterien näyttämön puolella. Nykyisin tosin katsomossa, kun ei aika riitä kaikkeen. Musiikkikeikat ovat erittäin mieluisia, sillä livemusiikki on aina ollut lähellä sydäntäni. Olkoon kyseessä sitten rock tai sinfonia.

Eri urheilulajit ovat tulleet tutuiksi ja käyn ahkerasti seuraamassa monia urheilulajeja, amerikkalaisesta jalkapallosta jääkiekkoon tai pesäpalloon. Myös golf kuuluu valikoimaan.

 

Historia on yksi kiinnostuksen kohteistani ja siihen liittyen varsinkin historialliset strategiapelit kuuluvat mieluisiin harrastuksiin, ajan salliessa. Matkustelu etenkin historiallisesti mielenkiintoisiin kohteisiin kelpaa mieluummin kuin rantaloma.

Mieluisa tapa rentoutua perhearjen lisäksi on hyvän kirjan, mukavan tietokone- tai lautapelin sekä ystävien seurassa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

Toimituksen poiminnat